tisdag 27 november 2007

2 för 1 är inte en bra deal varje gång..

Köp this and that för cirkus kronor, kan det stå i veckans erbjudanden från matbutikerna, och när man läser detta tänker man att nu måste jag passa på att köpa this and that, eftersom det är så billigt just nu.

Men samtidigt som man tror att man tjänar en hacka på att köpa när det är billigt, så brukar man köpa grejer man normalt inte skulle köpa, för just det, man måste ju passa på när det är billigt .

Förra veckan hade willys värsta "2 för 1 -veckan", och då passade jag på och utnyttjade de erbjudanden som passade mig, men jag fick inte bara med mig grisen i säcken. Bland annat köpte jag två paket kycklingkorv för typ 12 spänn, billig mat och sådan korv har jag inte ätit förut, tänkte jag, även om jag var osäker på om jag skulle få ätit upp all korv innan de blev för gamla, och just så ligger de till, har inte lagat så mycket mat den senaste pga stress och så vidare, så nu sitter jag här, jag måste äta upp två paket på tre dagar, så att jag kan sova lugnt om nätterna med god ekonomi.
Om inte korven hemsöker mig även i drömmarna där de rinner ut genom öronen, eller det var kanske lite överspelat.

Poängen är i alla fall, att man lätt blir lurad att köpa saker när man tror att de är billiga, för man köper ju hellre något för en liten summa än något dyrt, även om det dyra är av bättre kvalité

En annan miss jag gjorde på willys, var att välja fel chips, som också hade erbjudandet två för en. Jag valde bara sådana som jag inte ätit innan, för man vill ju prova nya saker, den ena träffade rätt, men om ni har tänkt köpa chips, skaffa inte hot sweet chili chips, de smakar inte riktigt så bra som man tror att de ska göra, rakt ner i soporna, här kommer en bild så att du kan hålla dig undan:



2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset! Glöm inte att rösta på min nu också, Minst en gång/ dag dessutom!
Ha de!
Kram Louise

Anonym sa...

hot sweet chili chips är ju himlen på jorden! :)
seriöst, jag gör mycket för en sån påse. Det händer inte så mycket i mitt liv ändå. ^^