söndag 9 mars 2008

Lågstadie på tjuvlyssnat

Har inte varit inne på Sveriges populäraste "blogg" på länge, det har verkligen hänt grejer.. Innehållet är detsamma, men läsarna, vilket gäng alltså. Ta dagens fajt, en tjuvlyssning som innehåller orden chokladboll och negerboll, tänk på det som andra världskriget i en sandlåda.. Lite förvånande att det finns så många som vill bevara negerbollen, tar man bort halva ordet så får man något som det bara är okej att säga om man "tillhör klubben". Varför är det så stor skillnad? Förlorar ordet effekt om man adderar det med något annat? "Bakverket" är ju "gjort" av choklad, så chokladboll passar ju som handsken ändå?

Men, de som är för de ger sig inte, säger man chokladboll är man PK och helt jävla värdelös. So what? Är det ett sånt jävla stort problem om folk inte vill verka rasistiska?

Minns en gammal rockystripp där en färgad kompis till rocky vill jävlas med servitrisen, och när hon kommer med beställningen, hypernervös över vad hon ska säga så komer följande ord ur hennes mun: "Här är din boll, neger." Backfire big time hehe..

Tillbaka till tjuvlyssnat, skulle inte snacka om "the balls" men men.. Kommentarerna är som värsta pajkastningen, någon tar alltid illa upp och ryter till, sen blir det två läger och då är det bara att kasta.. Men med så många besökare så får man ta den smällen, de flesta gör det nog bara för att locka besökare. "Wow, hon var värsta satmaran, lätt att hennes blogg kommer va intressant.."

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den där bruna saken gör mig förvirrad, bruna saken i form av en kaka.

Anonym sa...

Och bakverket är inte gjort av choklad. Det är kakao i, dessutom för lite kakao i för att det enligt livsmedelsverket (har jag för mig att det är) ska få vara tillåtet att kalla för chokladboll.